Motivatietraining

Waar loop je tegenaan? 

Motivatie is nodig om mensen in beweging te brengen of te houden. Zowel jezelf als anderen. Motivatie heeft alles te maken met willen. Als je inzicht hebt in de psychologie achter motivatie weet je wat jou en wat anderen motiveert. 


Resultaat:

-      Ontwikkeling van jezelf.

-      Leren waar jouw specifieke valkuilen liggen 

-      Groeien van intrinsieke motivatie


Wat mag je van ons verwachten?

We geven concrete handvatten en tips hoe motivatie werkt en wat daar bij komt kijken. Op de juiste manier inspelen op onbewuste processen en denkstijlen die medewerkers en klanten hebben waardoor je gaat zien wat wel en wat niet werkt. De werking van het brein en uitkomsten van neuromarketing technisch onderzoek laten zien hoe beslissingen tot stand komen.


Hoe gaan we dat doen?

We nemen je mee in een praktisch programma waarbij we uitgaan van de eigen dagelijkse motivatiethema's. We laten zien hoe het komt dat motivatie geen vaststaand gegeven is. Motivatie is veranderlijk en door te begrijpen hoe dat werkt ben je in staat om mensen intrinsiek te motiveren over langere termijn. Daarnaast nemen we deelnemers mee in de verschillende inzichten vanuit de beïnvloedingspsychologie waardoor je voldoende handvatten krijgt om met deze kennis concreet aan de slag te gaan.