Marcel van Bergen

  Marit Strunk 

 

Marcel Fraiquin 
06 - 36 596 197

m.vanbergen@covidius.nl

06 - 55 182 399   

 m.strunk@covidius.nl

06 - 25 018 394

m.fraiquin@covidius.nl

Van huis uit ben ik jurist. Meer dan 20 jaar heb ik in de financiële sector gewerkt in de advisering van ondernemingen. Daarbij staan vragen centraal als, hoe heb je het georganiseerd en waar loop je tegen aan? Mijn studie in Nyenrode heeft hier nog een verdiepingsslag aan toegevoegd. Door daarnaast nog jaren leiding te hebben geven aan een onderneming is het plaatje compleet. 

 Mijn passie ligt bij het optimaliseren van teams en individuen. Ik heb ervaring als trainer op sales, management, algemene communicatie en assertiviteit. Daarnaast ben ik opgeleid in verschillende leertechnieken. Deze ervaring en kennis zet ik graag in om bedrijven en individuele medewerkers te laten ontwikkelen op een manier die bij hen past. 


Sales is mijn passie en mijn leven. Al meer dan 30 jaar begeef ik mij met veel plezier in deze wereld. Uiteindelijk doorgegroeid tot directeur sales van een grote internationale onderneming. Binnen Covidius wil ik die ervaring volledig inzetten voor onze klanten en wil hen graag laten groeien in dit vakgebied.